Verhuur

Beer pong wordt steeds populairder. Je hebt er vast wel eens iets over gehoord of je hebt het op een (bedrijfs)feestje eens zelfs gespeeld. Wij van Beerpongexpress willen dat iedereen vrijblijvend kennis kan leren maken met het toffe spel: beer pong. Dit is ook een van de belangrijkste redenen dat wij beer pong tafels, met spectaculaire LED-verlichting, zijn gaan ontwikkelen. Hoe mooi zou het zijn als iedereen kan genieten van een potje beer pong op een officiële Beer Pong tafel met bijbehorende bekers en ballen.

Het huren van één of meerdere beer pong tafel bij Beerpongexpress heeft vele voordelen:

 1. Officiële afmetingen: je hoeft je nooit meer zorgen te maken om een Beer Pong tafel met de juiste afmetingen, want die heeft Beerpongexpress voor jou op voorraad.
 2. Uniek design, uitgerust met LED-verlichting: Huur geen saaie Beer Pong tafel met een flets design. Wij van Beerpongexpress verhuren alleen zelfontwikkelde tafels. Deze tafels zijn voorzien van een uniek design en zijn uigerust met blauwe en rode LED-verlichting. Dit ziet er natuurlijk prachtig uit.
 3. Gemakkelijk vervoerbaar: Onze Beer Pong tafels zijn slechts 10 kg per stuk. Dit is dus veel gemakkelijker te verplaatsen dan een zware tafel. Daarnaast zijn onze beer pong tafels op te vouwen tot een klein koffertje. Ideaal dus voor in de kofferbak. Oftewel; je hoeft enkel de tafel uit te klappen (1 minuut werk) en je kan gelijk beginnen met spelen.
 4. Huren is voor 3 dagen: Je mag de tafel voor 3 dagen houden. Zo hoef je de tafel niet de volgende dag al te retouneren, maar kun je er nog langer plezier van hebben.
 5. Spelmaterialen worden gratis bijgeleverd: In ieder pakket zijn genoeg ballen en bekers inbegrepen en na afloop mag je de ballen en bekers ook houden.
 6. Wij maken voor je schoon: Zit jij ook niet te wachten om met je brakke snuit de volgende dag je te dure eettafel te moeten schoonmaken om er dan achter te moeten komen dat de bierkringen niet meer verwijderd kunnen worden? Wij maken na het huren van een beer pong tafel de gehele beer pong tafel voor je schoon.

Dus waar sta je nog op te wachten. Reserveer jouw tafel(s) nu 

Klein

€49,95
 • 1 officiële beer pong tafel
 • 25 red cups bekers
 • 6 beer pong balletjes
 • Spelschema & spelregels (op aanvraag)
 • Excl. BTW
 • Prijs per 3 dagen

Groot

€149
 • 4 officiële beer pong tafels
 • 100 red cups bekers
 • 20 beer pong balletjes
 • Spelschema & spelregels (op aanvraag)
 • Excl. BTW
 • Prijs per 3 dagen

Je kan een beer pong tafel bij ons huren, inclusief ballen en bekers, al vanaf €49,95 voor 3 (!) dagen. We zijn bereid om ook persoonlijke wensen in behandeling te nemen dus heb je speciale wensen, laat ons dat weten.

Wij verkopen ook beer pong attributen (tafels, bekers en ballen) voor de liefhebbers in onze Beer Pong shop.

We zijn gevestig te Oisterwijk, NB. De beer pong tafel(s) laten afleveren en ophalen door ons, is mogelijk, maar daar rekenen wij extra vervoerskosten voor (circa €0,85 per gereden km).

Bij het huren van onze producten gaat u akkoord met onze algemene verhuurvoorwaarden .

Huur jouw tafel via Whatsapp